Despre noi

Bine ați venit pe cClean.ro, ajutorul dumneavoastră numărul 1 în curățenia și dezinfectarea atât a căminului, cât și a spațiului de lucru!

Cu o experiență de aproape două decenii în domeniul curățeniei, ne propunem, prin produsele promovate, furnizarea de soluții SMART pentru curățenie și dezinfecție.

În contextul actual, când curățenia și dezinfecția capătă o nouă viziune, dimensiune și importanță, noi avem siguranța că produsele oferite se vor dovedi adevărate unelte de sprijin în lupta cu inamicul invizibil.

Rămâne misiunea noastră, permanenta dedicare și căutare de noi metode și produse optime pentru confortul și siguranța dumneavoastră, pentru asigurarea unui spațiu curat și dezinfectat.

***

Dacă aveți întrebări referitoare la produse, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail vanzari@cclean.ro. Timp maxim de raspuns: 1-3 zile lucrătoare.

Pentru distribuitori, alte solicitări, întrebări (altele decât cele despre produse) și informații vă stă la dispoziție adresa de e-mail office@cclean.ro.  Timp maxim de raspuns: 1-3 zile lucrătoare.