Transport și retururi

Cclean.ro vă pune la dispoziţie următoarele metode de livrare:

  • Livrare prin Curier; costul livrării poate varia, de ex. în funcţie de greutatea comenzii, de localitatea de destinaţie, etc. La metoda de plată Ramburs se adaugă taxa de ramburs.
  • Durata estimată a livrării este 1-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, pentru produsele existente pe stoc. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau dacă numărul produselor comandate de Dvs.este mai mare decât cel de pe stoc, această durată se poate modifica.
  • Livrarea produselor comandate pe site-ul cclean.ro se face numai pe teritoriul României, la adresa completată în formularul de comandă.

RETURUL PRODUSELOR

S.C. MAUNA EVENTS DESIGN S.R.L. respectă prevederile Ordonanţei de urgenţă nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanţă, ce conferă cumpărătorului dreptul ca în termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, să le returneze, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonanţe, produsele pot fi returnate numai dacă sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă forme de consum sau uzură, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc.

Clientul este obligat să notifice S.C. MAUNA EVENTS DESIGNl S.R.L intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin intermediul Formularului de contact de pe siteul www.cclean.ro şi să returneze produsele în termen de maximum 14 zile de la primirea lor.

Returnarea produselor se va face prin metoda prin care au fost livrate (curierat rapid). Costurile de livrare şi returnare vor fi suportate de către cumpărător.

Expediţiile retur prin Poşta Română nu sunt acceptate, iar coletele retur prin această modalitate se vor întoarce la client, costul transportului dus-întors fiind suportat de acesta. 

Anularea tranzacţei şi rambursarea 

Anularea unei tranzacţii online şi rambursarea sumei plătite cu cardul este posibilă şi se realizează în conformitate cu politica băncii emitente, care va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe acelaşi card utilizat la tranzacţionare.